Onderlinge competitie

BERT SLOT TOONT VORMBEHOUD EN IS NU DERDE.
Het sluimert toch al wel een tijdje. Het goede spel van Bert Slot dit seizoen. Bracht hij Damclub Rijssen 2 weken geleden ook al een 2-punter tegen Heino, nu werd Klaas Veijer de dupe van de Goorse dadendrang. Veijer blunderde weliswaar en Slot profiteerde daar maar al te graag van en won. En daardoor een uitstekende derde plek op de ranglijst als gevolg.
Rein Langkamp leed de eerste seizoensnederlaag . Jan de Leeuw lijkt eindelijk in vorm te komen, versloeg toch wel verrassend Langkamp, en staat  inmiddels vierde.
Henk Woolderink won van Gert Jan Klein Legtenberg en neemt daardoor de koppositie over van Langkamp. Na een spannende partij  moest Klein Legtenberg na een blunder in het eindspel opgeven.
Evert Averesch maakte het Geert Sinnema heel erg lastig, maar uiteindelijk trok Sinnema wel aan het langste eind. Wellicht was remise mogelijk geweest voor Averesch als hij iets meer bedenktijd had geïnvesteerd?
Tot slot, een heel mooi moment deze kompetitieronde. Rond 20.00 uur kwam voorzitter Harbers binnen om een kijkje te nemen .Even een snel partijtje tegen Klaas.  En dat voelde bij iedereen goed., om dat te zien.